top of page
Huiskamerproeverij 2.JPG

Your personal wine counselor

Het zijn ongeziene tijden... Iedereen moet verplicht thuisblijven wat maakt dat veel mensen voor grote uitdagingen staan op verschillende vlakken. Maar reden te meer om het zo gezellig mogelijk te proberen maken, en daarbij helpt een glas wijn altijd!

Gelukkig is de zon ons al goedgezind geweest! En warmere temperaturen vragen ook aangepaste wijnen. Ik heb verschillende roséwijnen toegevoegd in het aanbod met ook wat meer zomerse witte en rode wijnen. De gewoonlijke 5% korting heb ik al verrekend in de prijzen. Toch zin in iets anders (een wijn die je bekoorde bij een vorige bestelling of proeverij), of wil je graag persoonlijk advies, neem dan contact met me op via thu@biodyvino.be

Tijdens deze periode gebeurt de levering aan huis, en is deze gratis voor élke bestelling (minimum bedrag is dus niet nodig). We geven je een seintje wanneer de levering zal plaatsvinden, en zetten alles aan de voordeur af. Op die manier wordt fysiek contact uitgesloten.

Verzorg je naaste en jezelf goed!

Home: Welkom

Wie

Ik ben Thu Dang Kim. Door mijn passie voor wijn werd ik sommelier (voor de kenners: WSET niveau 2) en ben ik reeds 4 jaar actief als ambassadrice bij Biodyvino, een erkend importeur van biologische wijnen. Ik vind het belangrijk om het verhaal achter biologische wijn te kunnen vertellen aan de mensen.

Maandelijks vind je me terug op de biomarkt in Werchter (https://www.facebook.com/biomarktwerchter/), een sfeervolle markt gedragen door een aantal begeesterde mensen!

Foto tuin 2.jpg
Home: Openingstijden
IMG_1475.JPG

Ons assortiment

Bubbels

Witte wijnen

Rode wijnen

Home: Producten

Contact

Stationsstraat 72 3150 Haacht

+32 478434342

Home: Contact
bottom of page